Grafische Vormgeving

Aan elk drukwerk moet vorm worden gegeven. Of het nu een brief is, een brochure, of een rapport. Goekint Graphics hecht steeds veel belang aan de vorm en kiest ook de geschikte mensen om de klant daarin te begeleiden.

Luisteren naar de klant
Vormgeving neemt een belangrijke plek in binnen ons bedrijf. We luisteren naar de wensen van onze klanten en proberen er zo goed mogelijk achter te komen welke uitstraling ze wensen. Of het nu om een geboortekaartje gaat, om een folder, een affiche of een boek, dat maakt voor de vormgever niet uit.

Efficiënt vormgevingsproces
Goed luisteren naar de klant zorgt ervoor dat we zo doelgericht mogelijk aan het vormgevingsproces kunnen beginnen en een voorstel kunnen afleveren dat beantwoordt aan de wensen van de klant. We kunnen klanten op allerlei gebieden adviseren: op het gebied van kleurgebruik, maar ook op het gebied van font(letter)gebruik, papierkeuze of uitstraling.

Prijs/Kwaliteit
Wij staan garant voor een professioneel advies met respect voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Het meest effectieve voor u hoeft niet perse de duurste uitvoering te zijn.

Ook hier geldt: in de beperking toont zich de meester.

Zoek op deze site