Asset management

Heeft u behoefte aan een performant asset management systeem, al dan niet gekoppeld aan een template-driven workflow.

» Lees meer

Maak zelf uw documenten aan, om ze vervolgens dan online te bestellen. Neem contact met onze prepress-specialisten. Ze komen graag eens langs om samen met u naar een creatieve oplossing te zoeken.

» Verberg

Opmaak en lay-out

Ook voor al uw opmaak en lay-out werk hebben we een volledige equipe tot uw beschikking staan. Het volledig grafisch ontwerp van huisstijl, tijdschrift, magazine of uitgebreide catalogus brengen we tot een goed einde. Heeft u ingewikkeld en meer uitgebreid boekwerk, raadpleeg ons en we bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn tot automatisering.

Proofing

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan als u uw drukwerk ontvangt, geen probleem: wij leveren u een kleurproef die voldoet aan de ISO standaard en die een kleurvoorspelbaar resultaat garandeert.

Sublima: staat garant voor feilloos drukwerk.

Het sublima raster is een innovatieve technologie van rasteren waarin 2 rastertechnieken gecombineerd worden: de traditionele rasters en frequentiegemoduleerde stochastische rasters. 

» Lees meer

Traditionele raster voor middentonen
FM rasters voor lichte partijen en schaduwen

Het traditionele raster staat garant voor een feilloze en scherpe reproductie van middentonen. Dit raster garandeert egale resultaten in kleurvakken. Het traditioneel raster staat meer open voor minieme kleurwijzigingen op de drukpers. Bij de stochastische variant is “fotoshoppen” of het aanpassen van minieme kleurvariaties bijzonder moeilijk.

Het FM-raster is de ideale technologie voor lichte partijen en schaduwen. Voor deze partijen gebruikt sublima een algoritme dat de afdrukbaarheid van deze tonen en schaduwdetail garandeert. De overgang is vloeiend en vertoont geen overlapruis.

Sublima biedt bijgevolg een naadloze combinatie van beide rastertechnologieën. 

» Verberg

Zoek op deze site

FTP-login

Bestanden aanleveren

Log hier in op onze ftp-server om uw bestanden door te sturen. Nog geen login? Neem dan contact met onze prepress en we bezorgen u zo spoedig mogelijk een login en bijhorend paswoord.