Goekint drukt CO2-neutraal!

16 juli 2012

Goekint Graphics kan zich sinds 14 juni 2012, als eerste drukker in West- en Oost-Vlaanderen, CO2-neutraal noemen. Ook u kan uw steentje bijdragen aan het milieu door te kiezen voor CO2-vrij drukwerk.

Wij bieden u de mogelijkheid om voor elk order te kiezen voor 100% CO2-vrij drukwerk. Door deelname aan één van de streng geselecteerde klimaatprojecten wordt de CO2-uitstoot geneutraliseerd, dankzij de aankoop van emissierechten. Per specifiek order wordt nagegaan hoeveel emissierechten nodig zijn om uw drukwerk CO2-neutraal te kunnen noemen.

Na de aankoop van CO2-neutraal drukwerk krijgt u, als deelnemer aan dit groene project, een certificaat en de bijhorende mogelijkheid het label van CO2-neutraliteit op uw drukwerk te plaatsen. Op deze manier zijn uw lezers of klanten op de hoogte van uw directe bijdrage aan het milieu.

Bij Goekint Graphics en Zen-Ding nu ook Admin Mail

9 mei 2011

Goekint Graphics sloot met bpost een contract af voor het mailen van administratieve documenten. Goekint Graphics is daardoor een van de weinige bedrijven die u een voordeeltarief kan aanbieden voor dergelijke mailing.

Admin Mail omvat alles wat niet als Direct Mail (zendingen van commerciële of promotionele aard) mag beschouwd worden, maar als gevolg van de wet of een contract een verplichte communicatie bevat.
Voorbeelden van Admin Mail zijn fiscale attesten, verzoek om betaling, facturen, bevestiging van bestelling, betalingsherinneringen, gemeentelijke zendingen over openbare werken enz. 
 

Zoek op deze site

De groene drukkerij

De grafische sector heeft altijd al grote impact gehad op het milieu. Toch zijn er ook in deze bedrijfstak bedrijven die ernstig werk maken van duurzaam ondernemen. Goekint Graphics nv uit Oostende is hiervan een uitstekend voorbeeld.