Duurzaam drukken bij Goekint Graphics

Oostendse drukkerij bijt de spits af met FSC®-keurmerk en Westvlaams Milieucharter

Het betere papier wordt nog altijd gemaakt op basis van hout. Een grondstof die in tijden van verdwijnend regenwoud en opwarmend klimaat sterk onder vuur ligt. Is de grafische sector daarom per definitie milieu-onvriendelijk?

Goekint Graphics bewijst dat het anders kan. Het Oostendse bedrijf is één van de eersten in België dat producten met FSC®-keurmerk mag afleveren: een krachtig bewijs dat alleen hout uit duurzaam beheerde bossen is gebruikt voor de aanmaak van papier.

Het milieubeleid van Goekint Graphics is;

  • voldoen aan de relevante milieuwetgeving en andere eisen;
  • het rationeel en waar mogelijk minder gebruik van water, energie en grondstoffen;
  • verantwoord omgaan met gevaarlijke producten en zoeken naar een verminderd gebruik of minder schadelijke vervangproducten;
  • het verminderen, selectief inzamelen en correct verwijderen van afvalstoffen;
  • het opstellen van instructies en werkwijzen om milieucalamiteiten te vermijden;
  • het bevorderen van milieubewust handelen van alle werknemers door
    opleiding en instructies;
  • het verstrekken van informatie en advies aan klanten over milieuvriendelijke manieren van produceren.

Gepersonaliseerd digitaal drukken

Goekint Graphics kan u vanaf nu ook digitaal drukwerk aanbieden. Geen gewoon digitaal drukwerk, maar sterk gepersonaliseerd drukwerk. Wenst u de naam van uw klant mooi in het zand geschreven of één van uw medewerkers die een persoonlijke tekst op een bordje vast houdt? Wij bieden u deze mogelijkheid aan.

Zowel voor kleine oplages als grote hoeveelheden, onder omslag of als postkaart, via bPost bij uw klant bezorgd, ... Er zijn tal van mogelijkheden om uw klant te verrassen met een originele en unieke mailing die sterk gepersonaliseerd is.

Voordelige posttarieven

Goekint Graphics en zijn mailingdivisie Zen-Ding sloten met bpost een contract af voor het mailen van administratieve documenten. Goekint Graphics is daardoor een van de weinige bedrijven die u een voordeeltarief kan aanbieden voor dergelijke mailing.

» Lees meer

Admin Mail omvat alles wat niet als Direct Mail (zendingen van commerciële of promotionele aard) mag beschouwd worden, maar als gevolg van de wet of een contract een verplichte communicatie bevat.
Voorbeelden van Admin Mail zijn fiscale attesten, verzoek om betaling, facturen, bevestiging van bestelling, betalingsherinneringen, gemeentelijke zendingen over openbare werken enz.

In de rubriek VERZENDING vindt u een ruimere omschrijving van wat allemaal met Admin Mail kan. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met Marc Magnus op het nummer (059)56.37.74 bij Goekint Graphics nv – div. Zen-Ding. Of mail via het contactformulier op deze website.

» Verberg

Digitale magazines

De grafische sector heeft een snel evoluerend en hoogtechnologisch karakter. Dit wordt nogmaals bewezen door het grote succes van de iPad en de toestellen die draaien op het Android-besturingssysteem. Ook bij ons staat de technologie niet stil. Daarom bieden wij u mogelijkheid uw magazine of tijdschrift via deze platformen aan uw lezers aan te bieden.

Nieuws

16 juli 2012

Goekint drukt CO2-neutraal!

Goekint Graphics kan zich sinds 14 juni 2012, als eerste drukker in West- en Oost-Vlaanderen, CO2-neutraal noemen. Ook u kan uw steentje bijdragen aan het milieu door te kiezen voor CO2-vrij drukwerk.

Zoek op deze site

Contacteer ons

en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens werden verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hartelijk dank.

FTP-login